ΑΡΧΙΚΗ Εταιρεία Νέα

Gr En

ΑΡΧΙΚΗΣχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η Life Science Chemilab Α.Ε. (LSC) είναι μια δυναμική εταιρεία στο χώρο του εργαστηριακού εξοπλισμού και των αναλωσίμων. Ιδρύεται το 2009 με κύριο αντικείμενο την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα του μεγάλου κατασκευαστικού οίκου χημικών Sigma Aldrich. Παράλληλα, αναπτύσσει μία ευρεία γκάμα εργαστηριακών αναλωσίμων για να εξυπηρετήσει συνολικά την πελατειακή της βάση. Το προϊοντολόγιο αυτό διευρύνεται στο πέρασμα των ετών τόσο σε αναλώσιμα όσο και σε όργανα, εξασφαλίζοντας απευθείας συνεργασίες με αναγνωρισμένους προμηθευτές του εξωτερικού, όπως Scilabware (DWK-Duran Group), Ahlstrom, Eppendorf, Honeywell, Olympus, Fisher Scientific, Cole Parmer, Biosan, Deltalab.

Το 2012 η εταιρεία δημιουργεί ένα νέο business unit στον τομέα της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης (IVF), αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή ενός από τους μεγαλύτερους οίκους προϊόντων IVF, της Origio, εταιρείας της Cooper Surgical. Στελεχώνοντας το αντίστοιχο τμήμα και δίνοντας έμφαση στην άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, παρέχει καλλιεργητικά υλικά, αναλώσιμα αλλά και μηχανήματα στη μεγάλη πλειοψηφία των κέντρων εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ελλάδα. Οι περαιτέρω εξαγορές της μητρικής εταιρείας Cooper Surgical (SageResearch Instruments, K-Systems, TPC, Wallace, CooperGenomics, LifeGlobal) εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο την προϊοντική παλέτα της LSC και ενδυναμώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης της τελικής της αγοράς. Η αντιπροσώπευση του οίκου Kitazato στις αρχές του 2019, ισχυροποιεί περαιτέρω τη δυναμική και ευελιξία της εταιρείας στα υλικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης, το 2014 η Life Science Chemilab εισέρχεται και στο διαγνωστικό χώρο (IVD) με ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για μικροβιολογικά εργαστήρια, διαγνωστικά κέντρα και κλινικές, αντιπροσωπεύοντας γνωστούς οίκους του εξωτερικού σε αναλυτές, σε αντιδραστήρια και αναλώσιμα, αλλά και σε περιφερειακό εξοπλισμό (ElitechGroup, Boule Medical κλπ).

Τα κεντρικά γραφεία της LSC και οι αποθήκες βρίσκονται στην Αθήνα, ενω διατηρεί και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη για εξυπηρέτηση της Βόρειας Ελλάδας. Αποτελεί μέλος του ομίλου εταιρειών ΠΑΣΚΑΛ ΣΤΡΟΥΖΑ και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 και σύμφωνα με την ΥΑ ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ./1348 για τη διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

1|